1

Trening når det passer deg

Karate live

Få en halvtimes høypulstrening på vår populære karate hjemme trening, eller følg en tøff tretimers økt med stor variasjon. Her vil vi i tillegg til våre ukentlige treninger også direktesende samlinger der du kan få instruksjoner i forberedelse til gradering i Wado Ryu karate.

Les mer om Karate live


2

Forkurs i karate

Introduksjon Karate

Vil du ha en morsom treningsform som raskt får deg i bedre form, og i tillegg er nysgjerrig på karate? Da er du velkommen til å ta vårt introduksjonskurs i karate som du kan gjennomføre hjemme fra din egen stue.

Her får du en grundig innføring i i hva karate egentlig her, historie, hvordan vi trener, hva vi lærer og mye annet.

Ved fullført introduksjonskurs så stiller du veldig godt forberedt til å melde deg på og delta på et nybegynnerkurs hos en WIKF karateklubb nær deg.

Dette tilbudet er snart tilgjengelig


3

Bli bedre i karate

Karate pluss

Dette er tilbudet for deg som vil noe mer innenfor karate.

Lurer du på hvordan du kan generere mer kraft i teknikkene dine? Eller hva som er riktig pusteteknikk, de beste strekkøvelsene eller tips om mental trening for at du skal bli enda bedre i karate?

Da er Karate pluss det riktige tilbudet for deg!

Dette tilbudet er snart tilgjengelig


4

Et oppslagsverk for Wado Ryu-utøvere

Wado Ryu fra A til Å

Hvorfor trener vi egentlig så mye Junzuki? Og hva betyr egentlig bevegelsene i kataen?

Her har vi satt sammen alt om hvordan teknikkene skal utføres. Vi dekker grundig alt som inngår i pensum til de ulike beltegradene, og i tillegg finner du kurs som dekker de avanserte teknikkene innen Wado Ryu.

Dette oppslagsverket er gjort tilgjengelig av våre mest erfarne instruktører i Wado Ryu, og gir deg en unik tilgang til kunnskap om hvordan teknikkene skal gjøres riktig.

Dette tilbudet er snart tilgjengelig

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om nye produkter og kampanjer?

Ved påmelding så vil du motta nyhetsbrev fra Karate Direct som inneholder produktnyheter og eventuelle tilbud og kampanjer. Vi deler ikke din epostadresse med andre, og vil heller ikke bruke den til andre formål.