Hvem vi er

Nettstedet eies og drives av:
CHI Kurs og trening AS
Røtingavegen
5216 LEPSØY

Vår nettstedsadresse er: https://karatedirect.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut kontaktskjema på nettstedet så vil informasjonen i skjema sendes på epost til ansvarlig for dette nettstedet. Dersom du velger å abonnere på vårt nyhetsbrev så vil din epostadresse sendes til Mailchimp som vi bruker til formidlig av informasjon og tilbud til våre medlemmer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

For å analysere brukerdata på vårt nettsted bruker vi en tjeneste fra Monster insights. Denne tjenesten brukes til å identifisere sidevisninger og i hvilket land/by våre besøkende er fra. Disse dataene identifiserer ikke enkeltpersoner.

For å redusere spam på våre sider bruker vi Google ReCAPTCHA v3 som analyserer brukermønster for å identifisere mulige roboter/programmer som misbruker våre skjema på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjonen som vi henter inn på vårt nettsted deles ikke med andre parter, utover de nødvendige grensesnittene vi har til tjenester som Mailchimp, Stripe og Monster Insights.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Den informasjonen du velger å lagre i din profil på nettstedet vil ikke brukes til annet formål enn identifikasjon av bruker og eventuell forsendelse av produkter som er kjøpt hos oss. Unntaket er dersom du også velger å abonnere på vårt nyhetsbrev, og da vil ditt fornavn, etternavn og epostadresse sendes til vår liste hos Mailchimp.

Informasjonen du legger inn i din profil deles ikke med 3. parter utover dette.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger lagres hos vår leverandør, Amazon Web Services, i Sverige. All informasjon på dette nettstedet lagres det daglig kopi av, og dette lagres i 30 dager for å kunne gjenopprette tjenesten ved datahavari. Nettstedet sin datalagring er ikke tilgjengelig for andre enn eierne av denne tjenesten. Det gjelder også lagrede kopier.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi har etablert programvare som hjelper oss å beskytte data som er lagret på dette nettstedet. Det hjelper oss også å detektere som det har oppstått innbrudd på nettstedet vårt. Ved mistanke om datalekkasje er det utarbeidet rutiner for å håndtere dette.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar opplysninger fra våre samarbeidspartnere innenfor betalingsløsninger, slik som Stripe, Paypal og Vipps.